Deze weken zijn we weer zeer actief in het lesgeven geweest bij de verschillende transportbedrijven met de cursus code 95, deze staat voor het rijbewijs van de chauffeurs. Ook in deze tijd is het belangrijk dat alle medewerkers op het kinderdagverblijf gecertificeerd blijven. Dus hebben we de KDV in Voorschoten, Oegstgeest en Wassenaar weer helemaal opgeleid. Het is ook zo leuk om te zien hoe deze mensen gemotiveerd zijn bij de lessen en daar gaat het ook om. Als er wat met de kinderen gebeuren dat ze gelijk kunnen helpen.


Brand en ontruiming lessen gegeven bij een aantal scholen, en niet te vergeten 2 dagen bij de Dapper Dames in Amsterdam les gegeven, zij staan centraal voor de mensen die het niet goed hebben en zij steunen deze mensen met voeding, kleding ect.ect. Er komen nog avonden aan in Rotterdam, daar gaan we alle taxichauffeurs weer les geven. Gelukkig kan ik van mijn hobby mijn werk maken en leer ik veel mensen kennen en ook het bedrijf waar ze werken, echt heel interessant.

Voor al uw cursussen omtrent reanimatie BLS & AED, herhaling EHBO, stop de bloeding red een leven, EHAK, kunt u bij ons terecht tevens geven we ook namens instituten code 95 en TX keur. Nieuw bij ons is de honden en kattenreanimatie , voor informatie over beschikbaarheid, prijzen kunt u mailen naar simonecare01@gmail.com, ook zijn wij beschikbaar op zaterdag en zondag.