HIPPOLYTUSHOEF - 'Zingen vanuit je hart en plezier maken!', dat vind ik belangrijk om mijn leerlingen mee te geven!', zegt zang coach Dina Popma. 'Ik wil mensen begeleiden die bijvoorbeeld heel graag willen zingen, maar niet durven, of zingen willen gebruiken om expressie te geven aan hun gevoelens.' Dina Popma heeft inmiddels al meer dan 10 jaar ervaring als professioneel zangeres, muzikante en producer. Ze heeft vijf albums en vele tours op haar naam staan en heeft ze heeft verschillende zangers en zangeressen begeleid door de jaren heen.

'Ik vind dat we af moeten van het idee dat zingen altijd gekoppeld moet zijn aan talent. Als je kunt praten, kun je ook zingen. En als je heel graag wilt zingen, maar je hebt begeleiding nodig, dan ben je bij mij aan het juiste adres!'

Dina Popma biedt verschillende diensten aan in haar praktijk, zowel zang coaching, als samen zang avonden die ze organiseert, adem coaching en klankbaden. Dina is ook te boeken als zangeres bij zorginstellingen, voor cliënten, een bijzondere gelegenheid of bijeenkomst.

ACTIE: Ontvang nu 5 euro korting op alle diensten in de hele maand september!

Meer informatie algemeen: https://www.dinamusic.nl
Meer informatie coaching: https://www.dinamusic.nl/coaching
T. 0647499352
E. info@dinamusic.nl
A. Belt 30 - Hippolytushoef