HIPPOLYTUSHOEF - Het mag weer! Heerlijk in levenden lijve naar een echt concert, met een “ouderwetse” lengte en met een pauze waarin u kunt bijpraten met andere bezoekers. Het concertseizoen in de Hippolytuskerk in Hippolytushoef gaat van start op zondag 26 september om 15.30 uur en wel met het gitaarduo: Fernando Cordas en Izhar Elias.

Laat u betoveren door deze twee meestergitaristen met hun programma Aranjuez, ma pensée”, met bekende 19e-eeuwse meesterwerken uit de Italiaanse opera en de Weense salons. Met muziek van o.a. Franz Schubert en Ludwig van Beethoven, maar ook met Spaans vuur en warme klanken van o.a. Isaac Albéniz en Joaquín Rodrigo. Dit alles komt extra tot leven door de interessante toelichtingen van de artiesten. Op het podium staan maar liefst acht verschillende gitaren!

Wél zal nog rekening worden gehouden met de dan geldende corona-maatregelen. Maar zoals het er nu naar uitziet zal de 1,5 meter beperking opgeheven zijn en is er ook geen limiet meer voor het aantal bezoekers, mits deze in het bezit zijn van een coronatoegangsbewijs. Het bestuur van de Stichting Kulturele Aktiviteiten Hippolytuskerk heeft daarom besloten dat de concerten alleen toegankelijk zijn met zo’n toegangsbewijs.
Kaarten zijn online te bestellen via: www.dekroonconcerten.nl . of per telefoon bij Gideon van Beek: 0227 72 02 04. Voor elk concert betaalt u € 17,50, dit is inclusief een drankje in de pauze. Een abonnement voor alle 6 concerten kost € 90,00. Of voor 4 concerten naar keuze € 60,00. Kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang, als zij begeleid worden door een betalende volwassene.

De volgende concerten in de serie zijn:
24-10 2021: Wheelbarrow band - Ierse muziek
28-11-2021: Duo Huijnen & Hopman – viool – accordeon
23-01-2022: Dianto Reed Quintet – hobo - klarinet – saxofoon - fagot - basklarinet
27-02-2022: Jacob Olie Trio – viool – cello – piano
27-03-2022: Lucie de Saint Vincent – fortepiano

De Hippolytuskerk is gevestigd op Kerkplein 17 in Hippolytushoef.