WIERINGERWAARD - Een grote verrassing voor tien deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1766 JM (straat: Iepenlaan) in Wieringerwaard. Op deze postcode is namelijk 1 miljoen euro van de Postcode Loterij gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste onlangs de gelukkige winnaars met de cheques.


De tien deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 66.666 euro tot 266.666 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Edwin wordt verrast met een cheque van 266.666 euro. Hij weet wel raad met zijn geldprijs: "Ik wil graag een nieuwe keuken, een deel van mijn huis afbetalen en een reisje maken. En misschien ook een nieuwe auto!"

Leontine wint 133.333 euro en reageert blij verrast: "Ik wil een nieuwe badkamer met bubbelbad en een nieuw toilet. Dat moet hiermee wel lukken."Jessica en Johan nemen een cheque van 66.666 euro in ontvangst.

Jessica reageert enthousiast: "We kunnen nu een seizoensplek op de camping kopen en leuke dingen doen met de kinderen! Dat is meer dan welkom na dit pittige jaar."

Uitreiking op televisie
De uitreiking aan de winnaars van Wieringerwaard is vanavond te zien in 'The Masked Singer Oud & Nieuw Special' om 20.30 bij RTL 4.

Onderweg naar PostcodeKanjer van 56,7 miljoen euro
De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de wekelijkse Miljoenennacht. Van 7 oktober tot en met 27 december zet de Postcode Loterij hiermee koers naar 1 januari 2022 (hét moment dat ergens in Nederland de hoogste PostcodeKanjer ooit van 56,7 miljoen valt). De uitreiking in Wieringerwaard was de afsluiter van de wekelijkse Miljoenennachten.