SLOOTDORP - In het kader van de Internationale Vrouwendag op 8 maart, heeft Titia Lont, bestuurslid bij Present Hollands Kroon, maar liefst veertig bossen tulpen in ontvangst mogen nemen bij de Firma Ruijter in Slootdorp. Deze donatie was tot stand gekomen via Ben Tops van de Hollands Kroonse Uitdaging.


Ieder jaar doet Present iets bijzonders voor Internationale Vrouwendag. Deze keer zullen de vrijwilligers van het Boetje in het zonnetje worden gezet, alsmede een groep bijstandsvrouwen die al langer onder de hoede van Present is.

Extra bijzonder is dat de tulpen van Ruijter onder de naam “Tulpen van Sam” duurzaam zijn gekweekt. Sam Ruijter gaf aan dat ze het vanuit het bedrijf ook leuk vinden om met deze speciale tulpen iets bijzonders te doen.

Daarnaast ging Present ook nog op pad met twintig kappersbonnen, dankzij een royale donatie van Rotary Wieringerland. Ook dit in het kader van Internationale Vrouwendag. De doelgroep van Present en de vrijwilligers werden dus dubbel verwend. Of, zoals Titia het wist te verwoorden: ‘Het ken ok te gek, maar voor Present is niets te gek voor de doelgroep!’