'T VELD/ZIJDEWIND - Woont u in ’t Veld of Zijdewind? Dan heeft u een brief van ons gekregen. Hierin vragen wij u om ideeën en wensen in te sturen om uw dorp nog mooier, beter en prettiger te maken om in te wonen.

Tot 11 april kunnen inwoners van ’t Veld en Zijdewind hun ideeën doorgeven. Dit kan via ons platform denkmee.hollandskroon.nl. De beste ideeën werken we uit en gaan we realiseren.

Inwoners van ’t Veld en Zijdewind mogen meebepalen hoe hun dorp eruitziet

Daarom vragen we aan hen wat er nodig is om nu en in de toekomst, prettig te wonen en te leven in deze dorpen. Wat mist er of wat moet er behouden blijven? Wat vinden inwoners belangrijk? Denk aan winkels, huizen, bomen/planten, gezelligheid in het dorp, zorgen voor elkaar, veiligheid op straat en in het verkeer. Noem maar op. Kortom; alle ideeën zijn welkom. De dorpsraad ’t Veld-Zijdewind denkt ook actief mee. Dit project is een pilot. Als de resultaten goed zijn, gaan we dit ook in de andere dorpen in Hollands Kroon doen.

De ingebrachte ideeën worden samen met de inwoners verder uitgewerkt

Deze zetten we in een wensenkaart. Hierin geven we aan welke ideeën en wensen snel te realiseren zijn. Ook geven we aan welke in de toekomst uitgevoerd worden, of niet haalbaar zijn. Het hele proces van idee tot wensenkaart maken we onder meer bekend via ons platform denkmee.hollandskroon.nl.

Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op.