HIPPOLYTUSHOEF - Kroonconcert bij kaarslicht. Zondag 23 februari om 15.30 uur in de Hippolytuskerk in Hippolytushoef.


Dat staat er op de website van The Hague String Trio, dat in de Hippolytuskerk komt spelen: Serenade voor 250 jaar Beethoven. Een feestprogramma voor 2020 van twee prachtige Beethoven trio’s om zijn 250e geboortejaar te vieren.
Drie bevlogen orkestmusici met een passie voor kamermuziek kwamen bij elkaar om deze liefde voor kamermuziek te delen. Ze hebben zich, sinds hun oprichting in 2006, gevormd tot een hecht ensemble. Op hoog niveau vertolken zij strijktrio’s van beroemde componisten.
“Grote professionele muzikaliteit en prachtige gevoelvolle interpretaties van de muziekstukken”.
Het trio bestaat uit: Justyna Briefjes – viool, Julia Dinerstein – altviool en Miriam Kirby – cello. Justyna studeerde viool aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en in 2004 rondde zij met succes de Academie van het Koninklijk Concertgebouworkest af.
Julia Dinerstein studeerde aanvankelijk viool aan het Tchaikovsky Conservatorium in Moskou en daarna altviool aan het Conservatorium Maastricht, waar ze haar Master met onderscheiding behaalde.
Miriam Kirby studeerde aan de Royal College of Music in Londen. Haar Solisten Diploma heeft ze gehaald aan de Robert Schumann Hochschule in Düsseldorf.

Kamermuziekliefhebbers mogen zich deze kans niet laten ontgaan om dit fantastische trio te horen spelen!
Kaarten voor dit concert zijn tot vrijdag 21 februari voor € 15,= te bestellen via de website www.dekroonconcerten.nl .Na betaling krijgt u de toegangskaarten per e mail toegestuurd. Of u kunt bestellen bij: Gideon van Beek tel: 0227 72 02 04.