REGIO - De hele dag de wind in de zeilen. Met gelijkgestemden varen, de bemanning helpen of lekker genieten van de tocht. Dat is weer mogelijk bij het Sloepzeilen dat Team Sportservice Noordkop vrijdag 7 en zaterdag 8 juli organiseert, samen met Marine Watersportvereniging en Watersportvereniging Amstelmeer.


Binnenkomen bij Watersportvereniging Amstelmeer kan tussen half 9 en 9. We starten 9 uur met een kopje koffie of thee. Het inschepen start om half tien. In de haven liggen een aantal boten klaar, waarop je voor jezelf een mooi plekje kan vinden. Als iedereen er klaar voor is, zeilen we over het zilte nat en wiegen zo’n anderhalf uur over de golven.

Lunch met nasi
We eten een lekkere lunch, natuurlijk staat er nasi op het menu. Na de lunch stappen we nogmaals in de sloep en varen weer een tocht. De schippers waarderen je hulp tijdens het zeilen. Met de wind in de haren waait je hoofd lekker leeg. Heerlijk genieten met fijn gezelschap om je heen. Wat wil je nog meer?
Rond 15.30 uur meren we weer aan in de haven.

Meezeilen? Meld je aan!
Zeil mee met ons, op deze geheel verzorgde dag, waar je ook nog een gezonde traktatie krijgt. Aanmelden kan bij Rina Blondeau, haar email is rblondeau@teamsportservice.nl. Je betaalt voor de hele dag 20 euro per persoon.