WIERINGERWERF - Donderdag 5 maart 2020 is het Reizend Alzheimer Café van Hollands Kroon weer in Wieringerwerf! Deze keer met het onderwerp: Waardering voor mantelzorgers.

Misschien ziet u zichzelf niet als mantelzorger, maar gewoon als partner, als kind of als buurvrouw van de persoon met de diagnose dementie.
Op donderdagavond 5 maart 2020 is hun gastspreker Marianne Weel. Zij is consulent bij het Mantelzorgcentrum voor o.a. de Gemeente Hollands Kroon. Zij zal u deze avond vertellen over de diensten en mogelijkheden van het Mantelzorgcentrum, waar u gebruik van kunt maken. Zoals respijtzorg, familiegesprekken, hulp bij het aanvragen van verschillende voorzieningen en het zoeken naar zorg op maat. Er is ruime gelegenheid om met Marianne Weel en met elkaar over dit onderwerp in gesprek te gaan.

Op donderdag 5 maart 2020 bent u welkom vanaf 19.15 uur in het restaurant van Woonzorgcentrum Lelypark, Lelypark 1 in Wieringerwerf.
Ze staan klaar met koffie en thee vanag 19.15 uur.
Het onderwerp start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.
Er is voldoende tijd om elkaar te spreken en over de inhoud van de avond na te praten. Aanmelden is niet nodig. De Toegang is gratis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nelly Teeuwisse (0224 -751 902).