Den Burg - Op stap met de auto is leuk, maar voor sommigen ook spannend. Na jaren zakken de verkeersregels steeds verder weg. Wilt u weer met een zeker gevoel de wegen trotseren? De opfriscursus autotheorie helpt u letterlijk en figuurlijk op weg.

Het is heel gebruikelijk dat in de loop van tijd uw kennis van de verkeersregels wegzakt. Ook aangezien er telkens weer nieuwe regels bijkomen. Kees Langereis helpt u met zijn 53 jaar ervaring als rijinstructeur graag op weg. Hij organiseert samen met Omringpas de opfriscursus autotheorie op verschillende locaties.

Lijkt het u interessant om uw kennis bij te spijkeren? De eerstvolgende cursus is 23 februari in Nicolaas, Lutjebroek, van 13.00 - 16.00 uur. Met een Omringpas betaalt u € 45,- en zonder € 50,-. Plaatsen zijn beperkt dus wees er snel bij.
Meld u aan via https://www.omringpas.nl/cursussen/informatiemiddag/opfriscursus-theorie-verkeer of bel naar 088 – 206 79 99.
Kees Langereis organiseert ook privé lessen waarbij u echt samen in de auto stapt, meer informatie hierover vindt u op de site.