WIERINGERWAARD - Op zondag 28 november a.s. draait het Filmhuis de Oude School weer een kinderfilm. Om 14 uur vertonen we de leuke en super grappige film Iep.

Waar gaat de film over?
Iep! vertelt het verhaal van Viegeltje, een wezen dat lijkt op een klein meisje. Viegeltje heeft echter in plaats van armen vleugels. De vogelwachter Warre vindt haar en neemt Viegeltje mee naar huis. Warre en zijn vrouw Tine besluiten Viegeltje op te voeden als een gewoon meisje. Maar Viegeltje is geen gewoon meisje en op een dag vliegt ze weg. Ze wil naar het Zuiden met de andere vogels.

Weten hoe dit afloopt? Breng je kinderen gezellig langs! Een kaartje kost slechts € 2,50 en daarvoor kunnen je kids de film zien en krijgen ze ook wat lekkers en wat te drinken.

Kaartjes kun je bestellen via de agenda op de site www.filmhuisdeoudeschool.nl. Bestellen kan ook per mail op majo.borst@gmail.com of telefonisch op 06-11774800. Omdat we graag van te voren willen weten op hoeveel kinderen we moeten rekenen is vooraanmelding zeer gewenst!

Ook de andere films op de agenda zijn daar al te zien en te bestellen. We hebben een flink aantal leuke films geprogrammeerd waaronder gave kinderfilms. Elke keer op de zondag om 14 uur.