WIERINGERWERF – Interflow is op zoek naar nieuwe medewerkers. Het hightechbedrijf uit Wieringerwerf houdt daarom op donderdag 12 juli een banenmarkt. Geïnteresseerden zijn van 14 uur tot 20 uur welkom om achter de schermen te komen kijken.

Interflow adviseert, ontwerpt, realiseert en valideert operatiekamers, cleanrooms en laminar flow units. Het bedrijf hoopt onder meer nieuwe monteurs, werkvoorbereiders, engineers, adviseurs, een backofficemedewerker en een projectleider te vinden. Deze vacatures zijn voornamelijk ontstaan door de snelle groei die het bedrijf momenteel doormaakt. Er is meer dan voldoende werk te verrichten.

Het is alweer de derde keer dat Interflow een banenmarkt organiseert. De eerdere edities zijn succesvol gebleken en als positief ervaren – zowel door de werkzoekenden als door het bedrijf zelf. Tijdens de banenmarkt krijgen de bezoekers een rondleiding door het kantoor, de operatiekamer en de werkplaats. Interflow is die dag overigens ‘gewoon’ in bedrijf. Een groot deel van het personeel is aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn er demonstraties van systemen en technieken.

Over Interflow
Interflow –onderdeel van Koninklijke BAM Groep– is voor de consument wellicht een onbekende naam, maar een erkend bedrijf binnen de eigen, gespecialiseerde sector. Het bedrijf adviseert, ontwerpt, realiseert en valideert operatiekamers, cleanrooms en laminar flow units. Het draait bij Interflow om schone lucht. Met als doel om in verschillende omgevingen product- en persoonsbescherming te bieden. Interflow richt zich op de internationale farmacie, industrie, onderzoeksinstituten en de zorg.

Wat?: Banenmarkt
Waar?: De Stek 15, 1771 SP Wieringerwerf
Wanneer?: Donderdag 12 juli, 14 uur – 20 uur