WESTERLAND – Onder het motto ‘Gewoon Gezellig Genieten’ vindt op zondag 23 juni van 11.00 tot 16.30 uur weer de Boerenlandfair Westerland plaats. Naast bijna honderd stands met landelijke producten, brocante, antiek en curiosa, culinaire hoogtepunten en gezellige muziek, zijn ook verschillende demonstraties te zien. Dit staat zoals altijd garant voor een gezellig dagje uit voor het hele gezin!

De gezelligste boerenlandfair van Noord-Holland biedt haar bezoekers ook dit jaar weer een gevarieerd programma, met onder meer de opening door Harmonieorkest Apollo, demonstratie bloemschikken door ‘de Bloemennis’, pure culinaire streekproducten, Simon Ballon die de mooiste ballonfiguren tevoorschijn tovert, ‘de Vlindervrouw’ (onder voorbehoud van het weer), kermis voor de kinderen en een jachthondendemonstratie door Infinity Gundogs. Gedurende de dag is er in de nabij gelegen Nicolaaskerk tevens een expositie van Wim van Empel te zien en kunnen bezoekers van de Boerenlandfair genieten van heerlijke zelfgebakken taart met koffie en thee in de traditionele theetent.

Verenigingen

Het bestuur van de fair probeert op deze manier meer inkomsten te genereren voor de Wieringer verenigingen, waar traditiegetrouw de opbrengsten van de Boerenlandfair en het daaraan verbonden Dorpsfeest naartoe gaan.

Meer informatie over de Boerenlandfair Westerland en het volledige programma zijn te vinden op de website van de fair, www.boerenlandfair.nl.

Parkeren en entree

Net als vorig jaar wordt er een kleine entree geheven. De entree is 3 euro per persoon en contant te voldoen aan de kassa’s (t/m 14 jaar is gratis). Pinnen is niet mogelijk. Er is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren en ook zijn er gratis parkeerplaatsen beschikbaar voor minder validen. Voor parkeren volg de P-borden ‘Dorpsfeest’ naar de parkeerplaats Oosterdamsterweg. Honden zijn welkom mits aangelijnd.

Live muziek ter afsluiting


Na afloop van de fair vindt in de grote tent aansluitend (vanaf ongeveer 16.00 uur) een optreden plaats van DJ Eric Roosendaal en Mezzo ‘Heel Wieringen Zingt Hazes’. De toegang tot deze optredens zijn gratis en vormt de afsluiting van een gezellig Dorpsfeestweekend.

De Boerenlandfair Westerland op zondag 23 juni vindt plaats op het feestterrein van het Dorpsfeest, hoek Westerlanderweg/Noorderkerkweg in Westerland.