WESTERLAND – Onder het motto ‘Gewoon Gezellig Genieten’ vindt op zondag 17 juni weer de Boerenlandfair Westerland plaats. Naast bijna honderd stands met landelijke producten, brocante, antiek en curiosa, culinaire hoogtepunten en gezellige muziek zijn ook verschillende demonstraties te zien. Dit staat zoals altijd garant voor een gezellig dagje uit voor het hele gezin.

De gezelligste boerenlandfair van Noord-Holland biedt haar bezoekers ook dit jaar een gevarieerd programma, met onder meer demonstraties boogschieten en een hoefsmid, uilen, optredens van Papillon, harmonie-orkest Apollo en De Dorpsmuzikanten en eenpersoons-concerten van Ebele. Gedurende de dag is er in de nabij gelegen Nicolaaskerk tevens een expositie en kunnen bezoekers van de Boerenlandfair genieten van heerlijke zelfgebakken taart met koffie en thee in de traditionele theetent.

Wieringer verenigingen
De Boerenlandfair Westerland vindt plaats op zondag 17 juni van 11.00 tot 16.30 uur. De entree bedraagt €2,00 p.p., kinderen tot 15 jaar gratis en parkeren is ook gratis. Traditiegetrouw gaan alle opbrengsten van de fair naar de Wieringer verenigingen. Meer informatie over de Boerenlandfair Westerland en het volledige programma zijn te vinden op de website van de fair, www.boerenlandfair.nl

Na afloop van de fair vindt in de grote tent aansluitend (vanaf ongeveer 17.00 uur) een optreden plaats van rasartiest Willem Spans, die zijn optredens altijd doorspekt met de nodige humor. De toegang tot dit optreden is gratis en vormt de afsluiting van een gezellig Dorpsfeestweekend. De Boerenlandfair Westerland op zondag 17 juni vindt plaats op het feestterrein van het Dorpsfeest, hoek Westerlanderweg/Noorderkerkweg in Westerland.