MIDDENMEER - Dan organiseert Rotaryclub Wieringerland namelijk een inspirerende leefstijlavond in de Meerhoeve.


Is gezondheid een voldongen feit of heb je zelf invloed? Is diabetes nu eenmaal een vonnis omdat het in je familie zit? En betekent het feit dat je ouders en broers alleneenhartinfarct hebben gehad, het voor jou ook onontkoombaar is? Of heb je daadwerkelijk invloed op de welvaartsziektes die je ontwikkelt?

Deze vragen en het antwoord hierop, komen uitgebreid aan bod op de leefstijlavond welke georganiseerd wordt door Rotaryclub Wieringerland. Deze serviceclub heeft als doel om positieve impact op het welzijn van de mensen in de omgeving te creëeren.

Sprekers op deze avond zijn bewegingswetenschapper Jos de Koning en Wendeline Alderlieste.
Deze pionier van de klapschaats en inspirator voor zowel zijn studenten als de topsporters waar hij mee werkt en de bevlogen huisarts bij wie de wetenschap dat gezonde voeding haar patienten veel langer gezond en vitaal houdt, zullen een inspirerend verhaal brengen.

Bezoekers zullen informatie, inspirerende verhalen en lekkere gezonde hapjes en drankjes voorgeschoteld krijgen. Na afloop ontvangen alle bezoekers ook nog eens een goed gevulde goodie-bag met lokaal geteelde groente en fruit, om thuis nog even na te genieten.

Dus zou je graag weten hoe je je lijf en geest gezond houdt? Of hoe je weer gezond kunt worden? Zou je graag minder medicijnen slikken? Je weer vitaal willen voelen? Na deze avond weet je wat je te doen staat!

Nieuwsgierig geworden? Scan de QR-code en bestel je kaarten!

Kaarten kosten €10,- per stuk, inclusief koffie/thee bij binnenkomst, drankje, hapje en een kleine smoothie in de pauze en na afloop de goodie-bag.

Locatie de Meerhoeve, Cultuurweg 4 te Middenmeer
Aanvang 19.30 uur, zaal open 19.00 uur.