HOLLANDS KROON - De deelnemers aan het Open Cultuur Podium in Hollands Kroon zijn bekend. In twee live uitzendingen op de facebook pagina van het Cultuurplatform Hollands Kroon zullen er in totaal 18 video's getoond worden uit de ‘culturele’ sector.

Eerste uitzending is zondag 26 april om 15.00. De tweede uitzending staat gepland op 3 mei ook om 15.00 uur. Elke uitzending duurt ongeveer 30 minueten
De definitieve volgorde en verdeling van video's over de twee uitzendingen is nog niet vastgesteld. Joop Luten zal de presentatie verzorgen.

Ook de regisseurs Welzijn van de Woonzorgroep Samen zijn op de hoogte gebracht van de uitzending. Op deze manier hoopt het Cultuurplatform ook zijn steentje bij te dragen aan wat verstrooiing bij de bewoners van verzorgingstehuizen.
Na de twee uitzendingen zal het Cultuurplatform de activiteiten evalueren en besluiten of voortzetting van een dergelijk Open Cultuur Podium nuttig is.

De volgende groepen of personen hebben een video ingezonden: Vaart de Band, Ton van der Winden, Mientje & Ger Leegwater, Jan Smit, Petra & Sil Rotgans, KoorBisNis, Marcel Pater & Ben Boekel, Snippies, Greetje Roon & Herman Koopman, Trio Trabant & Edina Csüllög, Rutger Jan Bredewold, Sasmetasz, Kasper Tiebie, Mirjam van Wagendorff, André Lont, Ralph Burgemeestre & Esther Kaper.