SCHAGEN - De buurtsportcoaches van Team Sportservice weten heel goed wat de allerkleinsten leuk vinden om te doen. Lekker bewegen, ravotten en spelen. Daarom grijpen ze de meivakantie aan om juist de kinderen uit de groepen 1 tot en met 3 te vermaken met uitdagende sporten en spellen. Op vijf plekken in de gemeente Hollands Kroon en Schagen is er ‘Bewegen met plezier’.

De eerste keer ‘Bewegen met plezier’ is op donderdag 29 april in Tuitjenhorn. Een dag later zijn de vakleerkrachten te vinden in Slootdorp, op 3 mei in Hippolytushoef, 4 mei in Callantsoog en 5 mei geven ze de sport- en spelactiviteiten in Kolhorn. De exacte locaties zijn te vinden op de inschrijfsite Actief in Noord-Holland. Daar kunnen ouders en verzorgers hun kinderen ook direct verzekeren van een plek.

Annemaria Koekoek
Kinderen uit de groepen 1 tot en met 3 kunnen gratis meedoen aan deze laagdrempelige activiteiten. “We hebben een paar voorbeelden die altijd goed scoren. Denk aan Annemaria Koekoek, Tien tellen in de rimboe en Stand in de mand. Gegarandeerd succes”, lacht Marjolein Hagen van Team Sportservice.

De vakleerkrachten van Team Sportservice zijn professioneel geschoold, dus de kleintjes zijn in goede handen. “We willen ouders nog wel vragen om hun kinderen alleen voor het eigen dorp in te schrijven.”

Inschrijven en informatie
Inschrijven kan via Actief in Noord-Holland. Klik op ‘aanbod’, kies je woonplaats en zie wat er allemaal te doen is in de Noordkop.

Voor meer informatie, neem contact op met Marjolein Hagen via mhagen@teamsportservice.nl of bel naar kantoor 0224-214774.