WIERINGERWERF - Mensen die een (nieuwe) baan zoeken, kunnen op donderdag 31 januari terecht bij Interflow. Het bedrijf uit Wieringerwerf houdt dan een banenmarkt, wat inhoudt dat geïnteresseerden een kijkje achter de schermen krijgen en informatie over de vacatures kunnen inwinnen.

Interflow ontwerpt en bouwt onder meer cleanrooms en operatiekamers. Het technische bedrijf zoekt momenteel monteurs, technici, engineers, werkvoorbereiders, adviseurs, coördinatoren en een uitvoerder. Het zijn uitdagende, betekenisvolle functies. Mede dankzij de producten en diensten van Interflow kunnen ziekenhuizen hoogwaardige zorg bieden, farmaceuten belangrijke medicijnen produceren en hightechbedrijven werken aan de uitvindingen van de toekomst. Ook werkt men bij Interflow in schone omgevingen en in gebouwen, waardoor men nooit in de regen staat.

Hoe Interflow dit alles doet, wordt op donderdag 31 januari tussen 14 uur en 20 uur uitvoerig getoond. Er worden rondleidingen door het bedrijf gegeven: het kantoor, de werkplaats en showrooms. Men krijgt hierdoor een helder beeld van de werkzaamheden, en hoe de producten en diensten tot stand komen.

Aanmelden voor de banenmarkt is niet nodig.

Wat? Banenmarkt
Waar? De Stek 15, Wieringerwerf
Wanneer? 31 januari 2019, 14 uur – 20 uur

Over Interflow

Schone lucht. Daar draait het bij Interflow om. Met als doel om in uiteenlopende omgevingen persoons- en productbescherming te bieden. Het bedrijf uit Wieringerwerf adviseert, ontwerpt, realiseert en valideert operatiekamers, cleanrooms en laminar flow units. Interflow is een toonaangevende fabrikant die zich onder meer richt op de farmacie, industrie, zelfstandige behandelcentra en ziekenhuizen