WESTERLAND - Komende woensdag 25 juli organiseert Sport-nu.nl i.s.m. Yoga Spirit een avondwandeling met zonsondergang waarvan de volledige opbrengst gaat naar het goede doel "Because We Carry".

Op de website van Sport-nu.nl is het mogelijk om op te geven en staat meer info:

Waarom:
We zijn geïnspireerd geraakt door Eva van Yoga Spirit. Zij gaat eind augustus als vrijwilligster naar het vluchtelingenkamp Kara Tepe op Lesbos. En daar kunnen ze iedere euro goed gebruiken.Voor ons reden om Eva een handje te helpen!

Wat gaan we doen:
Om 20.00 uur vertrekken we vanaf Sport Nu Westerland en ga je genieten van een sfeervolle wandeling over de westkant van Wieringen. Door de zachte avondzon zal je Wieringen op zijn mooist zien. Tijdens de wandeling vertellen we ook leuke dingen over het voormalig eiland en over de dingen die we onderweg tegenkomen.

Rond 21.15 uur komen we aan op het uiterste puntje van de westkant van Wieringen, waar de avondzon voor een magische glans zorgt over de Waddenzee.We hebben daar voor iedereen een kopje koffie of thee met wat lekkers en voor de kinderen limonade. En dan…… gaan we genieten van een prachtige zonsondergang.

Verdere info:
Verzamelen: vanaf 19.45 uur bij Sport Nu Westerland (Westerlanderweg 160)
Start wandeling: 20.00 uur
Terugkomst: ca. 22.00/22.15 uur

Kosten: 10 euro voor het goede doel!! (betalen kan ter plaatse voor aanvang van de activiteit)
Meld je aan, neem familie en vrienden mee en help daarmee de vluchtelingen op Lesbos!!!