LUTJEWINKEL – In het Cultuurhuis de Kolk, de voormalige lagere school van Lutjewinkel heeft Trudy van Bekkum haar praktijk Intuïtie in Balans. Hier geeft zij verschillende behandelingen en cursussen, zoals Healing, coaching, ondersteuning bij stress- en burn-out klachten, de cursus Innerlijk in Balans en Zelf-Healing.

Ruim dertig jaar geleden schreef zij zich in voor de opleiding Intuïtieve Ontwikkeling bij het opleidingscentrum Mens & Intuïtie te Amersfoort. Trudy had veel vragen over wie wij zijn als mens, met al onze emoties en gedachten en wat de invloed hiervan is op ons lichaam, handelen en kwaliteit van ons leven.

Het eerste jaar van de opleiding bestond uit oefeningen en werken aan jezelf. Het ontdekken van je eigen gedachten en emoties. Wat is energie en hoe wordt die beïnvloed door anderen of je omgeving. Echter het allerbelangrijkste was: wat kun je met deze inzichten? Trudy verteld: “Het was af en toe best zwaar, maar zeer verhelderend, er werden zoveel dingen duidelijk”.

In het tweede jaar lag de focus op Healing, waarin Trudy nog meer leerde over de werking van energieën. Het stond voorop dat je dit eerst op jezelf moest kunnen toepassen. Pas daarna leerde je hoe je anderen hiermee kon helpen.

In het derde jaar kwam Reading aan bod. Er werd nog dieper gewerkt aan het helder krijgen van verstoringen in gedachten en gevoelens van jezelf én van anderen.

Na het afronden van de opleiding en er een jaar te hebben geassisteerd, kreeg zij de kriebels om voor haarzelf te beginnen. “Ik dacht, dit wil ik ook gaan doen, maar dan in een verkorte cursus waar ik mijn eigen invulling eraan kan geven”.

Trudy heeft dit ongeveer 5 jaar full time gedaan, daarna kreeg ze een andere functie aangeboden. Ze heeft daar bijna 18 jaar met heel veel plezier heeft gewerkt.

Na een zeer moeilijke periode waarin van alles tegelijk op haar pad kwam, kreeg Trudy een burn-out.

Het doormaken van deze periode, gesterkt met nog meer inzichten, was dit voor Trudy het startpunt om dat te gaan doen wat ze echt wilde gaan doen: het opnieuw starten van haar eigen praktijk. En dat is haar gelukt!

De cursussen zijn geschikt voor iedereen. Man, vrouw, X, jong en oud. Je kunt hier terecht als je met een probleem zit, maar ook als je gewoon nieuwsgierig bent. Trudy: “Het belangrijkste wat ik mensen mee wil geven is, dat we zoveel meer zijn dan we denken te zijn en dat ik iedereen zijn/haar kracht toe wens om weer blij te zijn met zichzelf”.

Geïnteresseerd in een behandeling of een cursus bij Intuïtie in Balans na het lezen van dit artikel?

Klik hier voor meer informatie, bel 06 41713037 of stuur een mail naar trudyvanbekkum@intuitie-in-balans.nl

Trudy van Bekkum

Praktijk Intuïtie in Balans

Healing, coaching, ondersteuning bij stress en burn-out klachten en cursussen

Cursus Innerlijk in Balans

Start 16 september 2021

Voel jij je gestrest en ben jij op zoek naar innerlijke rust en ontspanning? Of ben je geïnteresseerd in hoe je met je gedachten en emoties om kunt gaan? Meld je dan aan voor de cursus Innerlijk in Balans.

Vanuit een holistische en nuchtere aanpak krijg je inzicht in hoe het komt dat je vastloopt in bepaalde situaties en leer je praktijkgerichte oefeningen die je altijd kunt toepassen. Deze cursus is geschikt voor iedereen.

Meld je nu aan!

Bel 06 41 71 30 37 of ga naar www.intuitie-in-balans.nl voor meer informatie.