Wieringerdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen

Loui-C in Schagen

Bezoekadres:

Loui-C

Jacob Ruijsdaellaan 63
1741KV Schagen
06-10776182
contact@loui-c.nl
http://loui-c.nl

Loui-C


Professioneel, mét ruimte voor plezier

Trainings- en coachingsbureau LOUI-C is opgericht in 2008. LOUI-C staat voor Leren – Ontwikkelen – Uniek – Inspiratie – Communicatie. Deze vijf begrippen liggen ten grondslag aan mijn bureau en mijn manier van werken. Mijn overtuiging is dat mensen beter functioneren als zij hun talent en kwaliteiten inzetten en deze verder ontwikkelen en benutten. De rode draad in mijn werk is: mensen in hun kracht zetten. Middels professionele creatieve werkvormen en natuurlijk met ruimte voor plezier.

Geboren in het oosten van het land, woon ik nu al weer jaren dichtbij het strand. En daar hoort natuurlijk met regelmaat een mooie strandwandeling bij. De zee biedt mij rust en de golvende massa staat voor mij symbool voor ruimte, kracht en energie.

Ik ben getrouwd en heb drie kinderen en voor de start van LOUI-C heb ik verscheidene jaren werkervaring opgedaan als uitvoerende of leidinggevende in de gezondheidszorg, kraamzorg, jeugdgezondheidszorg, maatschappelijk werk en jeugdzorg. Daarbij heb ik diverse functiegerichte opleidingen gevolgd.

Om mij bekwaam en deskundig te kunnen noemen als coach en trainer heb ik naast deze werkervaring verschillende opleidingen gevolg o.a. de Innovatief Trainer-Coach -, Life-Coach – (NOBCO en EMCC erkend), Transactionele Analyse en Systemisch werken opleiding en allen met succes afgerond

Welke organisaties gingen u voor?
- Epilepsie ziekenhuis
- Coaching voor mij
- Ministerie van Justitie
- Zie Ze Zo, gespecialiseerde Kinderzorg


Loes Braakhekke werkt volgens de Ethische Gedragscode van de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches (NOBCO), zie: www.nobco.nl.
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

6 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Loui-C. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
Middenweg 453a
1704 BB Heerhugowaard


Sales:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen