Zou jij wel een superboost kunnen gebruiken bij de manier van zoeken naar klanten

Een online reis willen maken over geld (ja we houden het cryptisch, verklappen niet wie de online mystery guest is)

Bewustwording willen creëren van je eerste behoeften zodat je nog gelukkiger kunt leven

Zie je in dat het samenzijn met gelijkgestemden uitbreiding van je netwerk oplevert, inzicht, gezelligheid, kennis & kansen

Zorg dan dat je er de 30e september bij bent! Wij beloven een dag vol kennis, energie, plezier en een enorme boost voor jezelf en je business!

Oefenen baart kunst. Wil jij een expert worden in gesprekken voeren met potentiële klanten? Zorg dan dat je erbij bent! Je ontvangt een jaar lang toegang tot de leeromgeving zodat je het thuis nog eens terug kunt kijken.

Ook zijn er deze dag voldoende Virtual Assistants aanwezig die taken van jouw business uit handen kunnen nemen. Ontstaat er die dag een match? Dan heb je een Win, Win, Win situatie!

Uiteraard ontvang je deze dag heerlijke hapjes en drankjes en maken we samen gebruik van het heerlijke warm/koud lunchbuffet.

Locatie: van der Valk Breukelen.
Je kunt onder het genot van een heerlijk bakje koffie of thee binnen lopen vanaf 9:00 uur en om 9.30 gaan we echt van start. De dag sluiten we tussen 16:00 en 16.30 af.

De waarden van deze dag is €997,- en speciaal voor degene die zich nu last minute aanmeldt, €197,- Zorg dat je er bij bent...

Anoeska Eyi
VA Praktijk
www.vapraktijk.nl
06 419 73 053