Wieringerdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen

Klusbedrijf Lex de Jong in Obdam

Bezoekadres:

Klusbedrijf Lex de Jong

Dorpsstraat 217
1713HG Obdam
0226-450056
06-15487134
info@allroundklusser.com
http://www.allroundklusser.com

Klusbedrijf Lex de Jong, Obdam

Klusbedrijf Lex de Jong uit Obdam is een klusbedrijf voor al uw klussen van groot tot klein. Een aanbouw, verbouw, lekke kraan of stuk slot, uw klus is bij Klusbedrijf Lex de Jong in goede handen!

Uw project wordt volledig in eigen beheer uitgevoerd. Hierdoor kunnen wij een perfect eindresultaat garanderen. Door alle facetten zelf uit te voeren bent u niet afhankelijk van derden. U heeft slechts met een bedrijf te maken.
Klussen
Alle klussen worden op locatie uitgevoerd. U bent verzekerd van puur vakmanschap. Klusbedrijf Lex de Jong begint ’s ochtends om negen uur in tegenstelling tot vele collega’s. Zo heeft u even de tijd om, bijvoorbeeld eerst even op uw gemak de kinderen naar school te brengen. Wij proberen zo min mogelijk overlast te creëren met de werkzaamheden. Alle materialen worden elke dag netjes opgeruimd en de ruimte weer bezemschoon afgeleverd.

Prijs
Wij leveren onze materialen en diensten tegen een eerlijke prijs. Wilt u een indicatie wat uw project zal kosten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefoon (06) 1548 7134 voor een vrijblijvende offerte.  Binnen een straal van 10 km rond Obdam rekenen wij geen voorrijkosten. U betaald voor de geleverde diensten niet meer, niet minder.

In de meeste gevallen kunt u achteraf betalen. Een voorschot rekenen wij alleen in speciale gevallen.

Wilt u liever zelf de materialen leveren om zo de kosten en kwaliteit goed in de hand te houden? U bent vrij om de materialen, in overleg, zelf aan te schaffen. Zo kunt u zelf op uw gemak de beste materialen voor uw project uitzoeken. Uiteraard kunnen wij alle materialen ook zelf leveren.


Foto's van Klusbedrijf Lex de Jong

Klusbedrijf Lex de Jong image 1
Klusbedrijf Lex de Jong image 2
Klusbedrijf Lex de Jong image 3
Klusbedrijf Lex de Jong image 4
Klusbedrijf Lex de Jong image 5
Klusbedrijf Lex de Jong image 6
Klusbedrijf Lex de Jong image 7
Klusbedrijf Lex de Jong image 8
Klusbedrijf Lex de Jong image 9
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Klusbedrijf Lex de Jong. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
Middenweg 453a
1704 BB Heerhugowaard


Sales:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen