Klaver Keukens in Wieringerwerf

Bezoekadres:

Klaver Keukens

Haam 4
1771PK Wieringerwerf
M06-51008268
Einfo@klaverkeukens.nl
Whttp://www.klaverkeukens.nl

Klaver Keukens

Uw nieuwe keuken kopen is leuk om te doen. Waarschijnlijk heeft u al ideeën en nagedacht over de sfeer of de stijl die u wenst. U wilt ook vast een keuken kopen voor een goede prijs en van goede kwaliteit. Klaver Keukens helpt u met advies in de vele keuzes die er zijn. De ruimte in uw keuken is voor een deel natuurlijk bepalend voor de indeling. Wij helpen u graag met de samenstelling van uw ideale keukenopstelling, met het monteren en/of demonteren van uw keuken of, als dat voor u een betere keuze is, met de renovatie van uw keuken.

Keukens
Bij ons vindt u Duitse kwaliteitskeukens van de merken “Beeck” en “Spirit”. Prachtige keukens in alle stijlen en maten, met werkbladen waarbij u keuzes heeft uit de nieuwste materialen.

Voor uw apparatuur van allerlei verschillende merken bent u bij ons ook aan het juiste adres. Voor o.a. stoomoven, flex-combi quooker, panorama kookplaat of bv.een draft afzuigkap. Kortom indien gewenst de nieuwste innovative apparatuur, uiteraard vakkundig aangesloten en geplaatst.

Renovatie
Een nieuwe keuken kopen is natuurlijk fantastisch, maar ook het renoveren van uw keuken kan een oplossing zijn. Als uw kasten nog in redelijke staat verkeren is kiezen voor keukenrenovatie zeker een optie. Het kan u een besparing opleveren en uw keuken weer voor jaren een prachtige nieuwe look geven. Kijkt u op de renovatie pagina wat de mogelijkheden zijn.

Montage
Wij zijn gespecialiseerd in het monteren van keukens.
Onze jarenlange ervaring garandeert u dat uw keuken netjes en vakkundig geplaatst wordt en gebruiksklaar wordt opgeleverd.
Wij werken door en doen dit netjes.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen, kijkt u dan op de montage pagina, of belt u met 06-51008268.

Foto's van Klaver Keukens

Klaver Keukens image 1
Klaver Keukens image 2
Klaver Keukens image 3