Bewolkt17.4 ℃

Kinderopvang Seppelin in Slootdorp

Kinderopvang Seppelin

Voor ieder kind een fijne plek
foto MilanDoor kinderen een veilige en fijne plek te geven hebben ze ruimte om zich te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. In huiselijke sfeer zorgen professionele medewerkers voor goede begeleiding van de groep en het individuele kind.

Kinderopvang Seppelin heeft sfeervolle, huiselijke BSO locaties in Slootdorp en Wieringerwerf. Daarbij kunnen kinderen vanaf 0 jaar opgevangen worden bij een van onze lieve, professionele gastouders in de regio Hollands Kroon en Medemblik.

Buitenschoolse opvang
Buitenschoolse opvang biedt opvang aan kinderen vanaf 4 jaar t/m 12 jaar. Uw kind kan bij ons voor schooltijd ontbijten en spelen om daarna door onze pedagogisch medewerkster naar school gebracht te worden. Na schooltijd halen we uw kind weer op van school, om lekker te spelen op een van onze huiselijke sfeervolle locaties.

Uw kind mag meedoen aan activiteiten die we organiseren. Het is niet verplicht. Dit kan variëren van een creatieve uitspatting, dans, muziek, sport en spel of een buitenactiviteit. Tijdens de schoolvakanties zijn we de hele dag geopend. De vakanties staan bij ons in het teken van leuke activiteiten plannen en uitstapjes maken. We gaan bijvoorbeeld naar musea, speeltuin, doen speurtochten of gaan appels plukken bij de boer. Vervelen is geen optie!

Gastouderopvang
1Via ons gastouderbureau kan uw kind opgevangen worden bij een van onze professionele gastouders in hun eigen woning, met een maximum aantal van 6 kinderen. Door deze kleinschalige manier van opvang krijgt uw kind veel individuele aandacht. Gastouderopvang is daarnaast ook heel flexibel, de opvang kent geen vaste openingstijden. Vooral ouders die wisselende diensten werken, hebben veel profijt van de flexibele manier van opvang bij een gastouder.
We bieden vele extra’s aan zowel gast- als vraagouder. Pedagogische en praktische ondersteuning voor de gastouder, informatie bijeenkomsten over verschillende onderwerpen voor de vraagouder en gastouder, leuke activiteiten als bijvoorbeeld filmmiddagen, theater, muziek en dans waar de kinderen kosteloos gebruik van mogen maken en hulp bij de administratieve handelingen.

U kunt zich bij ons aanmelden voor de opvang van uw kind of als gastouder.

U betaalt de dagen die u afneemt, dus altijd flexibele opvang.

Foto's van Kinderopvang Seppelin

Kinderopvang Seppelin image 1
Kinderopvang Seppelin image 2

Zoek een bedrijf in Wieringen:

Adres
Koningin Beatrixlaan 5
1774 BK  Slootdorp
Mobiel
06-23383639
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Kinderopvang Seppelin. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map