Wieringerdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Mist19.5 ℃

Kinderopvang in de Bloei in Hoogkarspel

Bezoekadres:

Kinderopvang in de Bloei

Anjerstraat 56
1616XG Hoogkarspel
0228-564700
lydia.vanmarle@smallsteps.info
https://www.smallsteps.nl/locatiezoeker/noord-holland/enkhuizen

Kinderopvang in de Bloei

Baby's, dreumesen en peuters voelen zich thuis bij Smallsteps. Wij inspireren en stimuleren, maar laten jouw kind zoveel mogelijk zelf doen. Je eerste losse stapjes? Zelf je boterham smeren? Een pirouette? Probeer het maar. Geloven in de kracht van ieder kind, noemen we dat.

De smaak van een zoete aardbei in je mond, de wind door je haren, de geur van vers gemaaid gras, de klank van een fluit of stem, een prachtig geïllustreerd prentenboek, bij Smallsteps ontdek je elke dag weer iets nieuws.

GROEPSINDELING

Smallsteps In de Bloei heeft drie verticale groepen van maximaal twaalf kinderen per groep. In een verticale groep zitten kinderen van 0 tot 4 bij elkaar, ook broertjes en zusjes. Je kind houdt jarenlang dezelfde groep. En dezelfde pedagogisch medewerkers. Dit geeft een veilig gevoel. Ook stimuleert een verticale groep de taalontwikkeling en de sociale vaardigheden van je kind.STRAKS NAAR DE BASISSCHOOL

Wij stimuleren de ontwikkeling van je kind. Met spelletjes, opdrachtjes, liedjes en verhaaltjes werken we bijvoorbeeld aan grove en fijne motoriek, taalontwikkeling, samenwerken en zelfstandig werken. Zo maakt je kind straks een goede start op de basisschool.

Foto's van Kinderopvang in de Bloei

Kinderopvang in de Bloei image 1
Kinderopvang in de Bloei image 2
Kinderopvang in de Bloei image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Kinderopvang in de Bloei. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map