HOLLANDS KROON - De innovatieve visie en werkwijze van de gemeente Hollands Kroon is niet onopgemerkt gebleven. Nog steeds krijgen we vanuit het hele land verzoeken om te vertellen waar we binnen de gemeentelijke organisatie en daarbuiten mee bezig zijn. We geloven als gemeente in het nut van het delen van kennis en opgedane ervaring, daarom delen we deze informatie met veel plezier met anderen. 

Voor het delen van deze kennis en ervaring vragen we een (kleine) vergoeding. Deze vergoeding houden we niet voor onszelf, maar willen we net als vorig jaar doneren aan vier goede doelen of initiatieven binnen Hollands Kroon. Het bedrag is inmiddels opgelopen tot in totaal € 10.000,-. Vandaar dat we nu op zoek zijn naar goede initiatieven die een deel van dit bedrag, om precies te zijn € 2.500,-, verdienen.

Meedoen via Argu 

Welke initiatieven of goede doelen binnen Hollands Kroon verdienen volgens u € 2.500,-? Laat het ons weten via Argu. Dit is een online forum waar u uw idee of ideeën kunt plaatsen. Ook kunt u reageren en stemmen op ideeën van anderen. Een idee insturen kan tot en met maandag 24 april 2017.

Manier van selecteren 

Na de sluitingsdatum (24 april) worden alle binnengekomen ideeën bekeken. Op de aangedragen ideeën is gestemd en gereageerd door anderen. Aan de hand van het aantal stemmen dat een idee heeft gekregen, wordt onder de 4 populairste ideeën de € 10.000,- verdeeld. Dit betekent dat ieder goed doel of initiatief dat in de top 4 eindigt, een bedrag van € 2.500,- krijgt.

Wilt u zeker stellen dat uw idee het bedrag wint? Plaats uw idee met een goede omschrijving op Argu en verzamel zoveel mogelijk mensen om op uw idee stemmen!