HOLLANDSKROON - Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde en vaak zelfs onmisbaar. Daarom willen we de vrijwilligers in Hollands Kroon laten weten dat hun werk zeer op prijs wordt gesteld. Kent u een vrijwilliger die een pluim verdient vanwege zijn of haar tomeloze inzet? Jong of oud of hoeveel jaar actief, dat maakt niet uit. Zij worden door ons dit najaar gewaardeerd. Meld nu de vrijwilliger bij ons aan via de knop 'Aanmelden vrijwilliger'.

Aanmelden vanaf 24 augustus
U kunt een (of meerdere) vrijwilliger(s) voordragen of uzelf als vrijwilliger aanmelden van 24 augustus tot en met 4 september.

Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde
De bedoeling was om in september een vrijwilligersdag te organiseren. Een dag om de vrijwilligers van Hollands Kroon in het zonnetje te zetten. Helaas kan dit niet doorgaan in verband met het Corona-virus. Veel verenigingen, stichtingen en organisaties maken gebruik van vrijwilligers. Zij functioneren alleen met hun inzet. We kunnen dus niet zonder ze. Daarom gaan we hen op een andere manier waarderen. Hoe, dat is nog een verrassing.

Wat is vrijwilligerswerk?
Vrijwilligerswerk is werk dat u onbetaald en niet verplicht doet, voor anderen of voor de samenleving. In het algemeen gelden de volgende voorwaarden voor vrijwilligerswerk:
- Het werk heeft geen winstoogmerk.
- Het werk kost de arbeidsmarkt geen banen en komt niet in de plaats van een betaalde baan.
- Het werk is in het algemeen belang of in een bepaald maatschappelijk belang.
- De vrijwilliger ontvangt geen vergoeding voor het werk.

Vragen of meer informatie?
Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op.