ANNA PAULOWNA - Heeft u, naar aanleiding van de coronacrisis en wat daar allemaal bij komt kijken, vragen? Dan zit burgemeester Rian van Dam donderdagochtend 26 maart van 11.00 - 12.00 uur voor u klaar om deze via Facebook te beantwoorden en met u in gesprek te gaan.


“Ik blijf graag met u in gesprek en doe mijn best om dat ook in deze bijzondere tijden te doen. Om dit via Facebook te doen, is voor mij ook nieuw. Maar ik ben benieuwd naar uw vragen en verhalen en ik nodig u van harte uit om dit met mij uit te proberen.”

Thuisblijven en afstand houden
,,Daarbij heb ik ook alvast een vraag voor u: hoe doet u dat, in Hollands Kroon, dat thuisblijven en 1,5 meter afstand houden? Heeft u daar leuke foto’s van? Ik hoor morgen in live chat graag uw voorbeelden en leuke verhalen. Als u dat goed vindt, plaatsen we ze straks graag op onze inspiratiepagina ‘Thuisblijven en 1,5 meter afstand houden in Hollands Kroon’.

Zo gaat u in gesprek:
Rian van Dam gaat live op haar eigen Facebookpagina: www.facebook.nl/burgemeestervandam
Vanaf 11 uur ziet u haar hier live in beeld, u hoeft hier niets voor te doen. U kunt direct deelnemen aan het gesprek, door uw ervaringen te delen en vragen te stellen in de chat.