HOLLANDS KROON - Wilt u uw tuin graag onderhanden nemen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Doe dan mee aan de gratis workshop ‘Aan de slag met groen’. Hier krijgt u tips en doet u inspiratie op voor een mooie tuin.

De academie voor jou
De workshops worden gegeven op zaterdag 30 maart van 10.00 tot 11.30 uur en van 13.00 tot 14.30 uur. Het vindt plaats aan de Molenvaart 142 B, op het terrein van de Volkstuindersvereniging Anna Paulowna. Lijkt het u leuk om mee te doen? Schrijft u zich dan in via de academie voor jou. Bij de Volkstuindersvereniging Anna Paulowna is een tuin ingericht om u te laten zien en ervaren hoe leuk en simpel tuinieren kan zijn. Jan Paauw, een enthousiaste vrijwilliger met veel tuin-ervaring, laat zien dat u niet perse groene vingers hoeft te hebben voor een mooie tuin. Dus wilt u iets opsteken of heeft u serieuze vragen over uw eigen tuin? Schrijft u zich dan in voor deze workshop via de oranje button op deze pagina.

Aan de slag in uw eigen buurt?
Wilt u (met uw buren) aan de slag met het gemeentetuintje voor - of naast - uw deur? Dat kan uiteraard ook. Hiervoor kunt u contact opnemen met team Kernbeheer.