HOLLANDS KROON - Hollands Kroon is ontwikkelaar en eigenaar van de bedrijventerreinen Robbenplaat-West in Wieringerwerf en Hoornseweg in Middenmeer.

In het zuiden van de Wieringermeer ontwikkelt Agriport A7 BV. De gemeente en Agriport A7 BV hebben geconcludeerd dat het uitgifteproces van bedrijfskavels efficiënter kan verlopen als dit via één loket verloopt. Daarom begeleid Agriport A7 BV potentiële klanten bij het uitkiezen van een kavel voor hun bedrijf en het aankoopproces dat daarna volgt.

Uitgifte bedrijfskavels door Agriport A7 BV

Het doel is om de economische structuur in Hollands Kroon te versterken en dat doel wordt het beste bereikt als voor potentiële bedrijven duidelijk is welke unieke vestigingsmogelijkheden er zijn op deze drie bedrijventerreinen langs de A7. De college heeft daarom in 2016 besloten om de uitgifte van bedrijventerreinen voor een periode van 10 jaar te laten verzorgen door Agriport A7. Op deze manier krijgen de klanten alle aandacht die ze verdienen en missen we geen kansen om bedrijven zich te laten vestigen in Hollands Kroon.

Contact

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Jack Kranenburg van Agriport A7 BV.

Andere bedrijventerreinen in Hollands Kroon

In Hollands Kroon zijn veel bedrijventerreinen te vinden. Een overzicht vindt u op onze website.