ANNA PAULOWNA - Energie besparen is altijd winst. Voor u, voor uw portemonnee en voor het milieu. En met onze gratis energiescan weet u precies hoe u dat het beste kunt aanpakken. Meld u aan voor een gratis scan en begin met besparen!

Stap voor stap besparen
Verduurzamen gaat niet vanzelf. Daarom zorgen we als gemeente dat iedereen goed advies kan krijgen: over de techniek, maar ook over de kosten. En we vertellen hoe snel u de investering terugverdient. Ons advies: begin met de quick wins. Dat zijn maatregelen die makkelijk uit te voeren zijn en meteen veel effect hebben. Kijk daarna naar grotere maatregelen. Zo brengt u stap voor stap uw energieverbruik naar beneden.

Dankzij een mooie subsidie kunnen we 2.000 energiescans uitdelen. 1.000 voor huurders en 1.000 voor woningeigenaren. Als u zich opgeeft, komt een energieadviseur langs om samen uw woning te bekijken. Dat levert u veel kennis op: waar kunt u winst halen en hoe pakt u het aan.

Slimme tips en advies op maat
Woont u in een huurwoning? Dan geeft de adviseur u slimme en praktische bespaartips. Maatregelen waarmee u morgen aan de slag kunt gaan. Met minimale inzet bespaart u al snel op uw energierekening. Woont u in een koopwoning? Dan ontvangt u advies op maat. De adviseur zet alle besparingsmaatregelen op een rij in een persoonlijk woningverbeterplan. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met de verduurzaming van uw woning.


Meld u hier aan voor een gratis energiescan. De actie loopt van september 2021 tot en met maart 2022. We hebben gekozen voor een van-dorp-naar-dorp-aanpak. Het kan dus voorkomen dat u even moet wachten totdat de coaches in uw dorp actief zijn.