HOLLANDS KROON - In de week van 30 april ontvingen ruim 2300 ondernemingen in Hollands Kroon een uitnodiging om mee te doen aan een ondernemerspeiling. In de week van 26 juni zijn er rond de 1500 ondernemers aangeschreven om mee te doen aan de ondernemerspeiling. De vragenlijst sluit op maandag 9 juli om 12 uur.

In deze peiling wordt aan ondernemers gevraagd wat zij vinden van de omgeving waarin het bedrijf is gevestigd, het contact met de gemeente, het economisch beleid en de service van de gemeente.

Waarom een ondernemerspeiling?
Ondernemers zijn van groot belang voor onze gemeente. Daarom vinden wij het belangrijk om te weten hoe tevreden onze ondernemers zijn. Dit onderzoek geeft ons inzicht in hoe wij verbeteringen kunnen doorvoeren in onze dienstverlening en het beleid. Zo proberen wij eraan bij te dragen dat ondernemers op een prettige en succesvolle manier kunnen blijven ondernemen in onze gemeente.

Resultaten
De resultaten van de ondernemerspeiling worden aangeboden aan de gemeenteraad. Ook zijn deze na afloop terug te vinden op www.waarstaatjegemeente.nl, onder het dashboard ondernemerspeiling. Hier kunt u de resultaten vergelijken met andere gemeenten die dit onderzoek ook hebben uitgevoerd.

Geen brief ontvangen?
Heeft uw bedrijf of onderneming geen brief ontvangen, maar wilt u wel graag meedoen? Neem dan contact op via het telefoonnummer 088-321 5000 of via het contactformulier. Vermeld bij uw verzoek het KVK-nummer van uw onderneming of bedrijf. Dan sturen wij u een digitale uitnodiging om met het onderzoek mee te doen.

Lexnova
Het onderzoek wordt door Lexnova uitgevoerd. De antwoorden worden anoniem verwerkt.