WIERINGEN - Het college heeft in zijn collegeprogramma aandacht voor kunst en cultuur opgenomen. Een werkgroep Kunst & Cultuur Hollands Kroon is opgericht en organiseert op zaterdag 23 februari 2019 een netwerkbijeenkomst voor alle culturele instellingen uit onze gemeente.

Heel veel georganiseerd

In onze uitgestrekte gemeente wordt veel georganiseerd, denk aan dans, theater, muziek, tekenen, schilderen en ons cultureel erfgoed. Maar vaak weet men dat niet van elkaar. Daarom organiseert de werkgroep Kunst & Cultuur Hollands Kroon op zaterdag 23 februari een netwerkbijeenkomst voor alle culturele instellingen in Hollands Kroon. Alle bij ons bekende culturele instellingen zijn hierover in week 50 per mail geïnformeerd.

Geen bericht ontvangen?
Heeft u of uw organisatie geen bericht ontvangen en wilt u graag geïnformeerd worden? Dan kunt u via de button 'Aanmelden' op deze pagina, uw gegevens invoeren. U wordt dan opgenomen in ons databestand en ontvangt u in januari bericht over het programma van de netwerkwerkbijeenkomst.

Bijeenkomst op 23 februari 2019

De netwerkbijeenkomst is in de Cultuurschuur in Wieringerwerf en duurt van 14.00 tot 17.00 uur. Het programma ontvangt u in januari 2019. Mocht u zelf een culturele bijdrage willen leveren aan het programma door bijvoorbeeld een optreden of presentatie, dan kunt u dit uiterlijk 1 februari 2019 kenbaar maken via het mailadres: tedmoelker@gmail.com.

Inzet werkgroep Kunst & Cultuur Hollands Kroon
Nieuwsgierig naar wat de werkgroep Kunst & Cultuur nog meer in petto heeft? Dat vindt u hier: Kunst en cultuur.