HOLLANDS KROON - Nog een kleine week en dan sluit de inschrijving voor de Lelyprijs. Kent of bent u dus een innovatief bedrijf in Hollands Kroon? Haast u en nomineer dat prachtige bedrijf! Ook kandidaten voor De Jonge Lely, voor startende bedrijven, kunnen worden genomineerd. Inschrijven kan nog tot en met 9 september.

Ondernemende kracht
Wethouder Theo Meskers: ‘We hebben deze prijs in het leven geroepen zodat innovatieve bedrijven een goed platform krijgen. Als gemeente zetten we letterlijk de schijnwerpers op al die mooie bedrijven. En we doen dit ook om te laten zien hoe groot de ondernemende kracht in Hollands Kroon is en waar onze ruime vestigingsmogelijkheden allemaal kansen voor bieden.

Veel bedrijven, ook start-ups, maken gebruik van die ruimte en mogelijkheden om nieuwe concepten tot ontwikkeling te brengen. En dat is belangrijk omdat het onze economische structuur verbreedt en werkgelegenheid versterkt.

Dag van de ondernemer
De winnaars van de Lelyprijs en De Jonge Lely worden op ‘De dag van de ondernemer’, op 16 november, bekendgemaakt tijdens een ondernemersbijeenkomst in De Cultuurschuur in Wieringerwerf. De bijeenkomst, die georganiseerd is in samenwerking met de Ondernemersfederatie Hollands Kroon (OFHK), start rond 17.00 uur. Een uitgebreide uitnodiging voor ondernemers volgt later. Wethouder Meskers: ‘Op die dag vieren wij het ondernemerschap. Dat doen we met een hapje, een drankje, interessante sprekers en de bekendmaking van twee prachtige winnaars. Dus voor de laatste keer de oproep: nomineer een bedrijf en wie weet staat dat bedrijf straks in de schijnwerpers.’