WIERINGERWERF - De jury heeft op woensdag 7 november de drie overgebleven kanshebbers voor de Lelyprijs 2018 uitgebreid bezocht. Tijdens het bezoek aan CPT uit Wieringerwerf, Quest Innovations uit Middenmeer en Cryoworld uit Wieringerwerf lieten de juryleden zich uitgebreid bijpraten over de innovatieve kanten van de bedrijven.


Kunstwerk
Wie de Dr. Ir. C. Lelyprijs uiteindelijk wint, wordt op 16 november in de Cultuurschuur in Wieringerwerf bekendgemaakt. De prijs bestaat, naast de eer en veel publiciteit, uit een prachtig kunstwerk van kunstenaar Hans Blank uit Den Oever.

Meld u aan voor de ondernemersbijeenkomst
Niet alleen de Lelyprijs wordt uitgereikt op ‘De dag van de Ondernemer’ op 16 november. Tijdens deze ondernemersbijeenkomst in De Cultuurschuur in Wieringerwerf, wordt ook de winnaar van ‘De Jonge Lely’ voor startende bedrijven bekendgemaakt. Vanaf 17.00 uur is er inloop, waarna wordt gestart met een klein buffet. De avond eindigt rond 21.00 uur.

Wilt u hier als ondernemer bij zijn? Er zijn nog plekken beschikbaar! Meld u uiterlijk 13 november aan via lelyprijs@hollandskroon.nl. Per bedrijf kunt u maximaal twee personen aanmelden. Er zijn geen kosten verbonden aan de ondernemersbijeenkomst.