ANNA PAULOWNA - Vanaf mei rijdt de gemeente Hollands Kroon wij met een servicewagen door de gemeente waar u als inwoner terecht kunt voor vragen en/of problemen. De wagen wordt nu gebouwd en men zoekt nog naar een passende naam. Denkt u mee?

Rijdend kantoor
De servicewagen is een klein rijdend kantoor met ruimtes en zitjes om u in te ontvangen. Hierin nemen medewerkers van verschillende teams in wisselende samenstelling plaats. De wagen staat op basis van een rooster een dag of dagdeel bij u in de buurt. Het rooster maakt men ruim op tijd bekend zodat u weet waar en wanneer u de wagen kunt vinden. In eerste instantie heeft men verspreid over Hollands Kroon in de volgende dorpen een standplaats bedacht: Hippolytushoef, Wieringermeer, Nieuwe Niedorp en Anna Paulowna. Als blijkt dat er nog een ander dorp met standplaats toegevoegd moet worden dan houdt men de mogelijkheid open om dit aan te passen.

Met welke vragen kunt u terecht?
Veel zaken worden tegenwoordig digitaal geregeld. Sommige inwoners hebben daar een klein beetje hulp bij nodig. Sommige vragen zijn ook niet altijd telefonisch op te lossen. Met die vragen kunt u straks terecht bij de servicewagen. Maar uiteraard kunt u ook andere vragen en/of problemen aan de kaak stellen. In specifieke gevallen kunt u hier straks ook op afspraak terecht.

Medio mei
De verwachting is dat de wagen medio mei van de band afrolt. Daarna wordt de wagen in Hollands Kroon-stijl bestickert en wordt de naam van de wagen er op gezet.

Op de Facebookpagina van de gemeente kunt u stemmen op vijf namen.