ANNA PAULOWNA - De gemeente Hollands Kroon werkt aan een interactieve kaart waar favoriete en verborgen plekken van inwoners op staan die een bezoek waard zijn. Hollands Kroon is een grote gemeente met tal van mooie plekken.

Op een vrije middag is het leuk om erop uit te gaan en nog onbekende plaatsen in de omgeving te ontdekken! Te denken valt aan de mooie uitzichten bij De Wielen en Westerland en de oude kern van Kolhorn. Of, wellicht wat minder voor de hand liggend: het Kruiszwin in Anna Paulowna met weidse vergezichten of de kassen op Agriport A7.

Welke plek mag niet ontbreken?
Welke (verborgen) parel in Hollands Kroon mag volgens u niet ontbreken op de nieuwe kaart? Inwoners kunnen tot en met 28 september hun ideeën delen met andere inwoners via het online platform Argu. Hierna wordt er van de favoriete plekken in de gemeente een nieuwe interactieve kaart gemaakt.

Verborgen parels op de kaart zetten
Op deze manier krijgen inwoners de kans een beetje toerist te worden in onze prachtige omgeving en onze eigen achtertuin verder te verkennen. Deze verborgen parels zijn vaak plekken met een verhaal, of gewoon mooi omdat er klein geluk te vinden is. Men wilt deze plekken nu letterlijk op de kaart zetten.