ANNA PAULOWNA - In 2050 gaat de aardgaskraan dicht. En dus moeten wij overstappen op groene warmte. We maken een plan hoe we dat op een verstandige manier kunnen doen. Op 1 februari gaan we graag met u in gesprek over dit ‘Groene warmteplan’. Dat doen we online. Praat u mee?

Overstappen op groene warmte
Koken op inductieWe zien het klimaat veranderen. Hevige regenbuien, droge zomers en zachte winters. We willen prettig blijven wonen en daarom moeten we de opwarming van de aarde stoppen. Dus stappen we over van aardgas op groene warmte. Dat heeft ook voor u gevolgen. Want op termijn moet u anders gaan verwarmen of koken dan u gewend bent. U kan nu al beginnen met het besparen van energie.

Lokaal warmte
planIn het groene warmteplan dat we maken staat hoe we met elkaar slim kunnen overstappen. Een meedenkgroep van bewoners helpt bij het maken van dit plan. Graag horen wij ook uw mening!

Praat mee
Doe mee met de digitale bewonersavond op maandag 1 februari. En laat weten wat u belangrijk vindt bij de overstap van grijze naar groene warmte. U krijgt informatie over het plan en kunt uw mening geven. Zo zorgen we samen dat het plan past bij Hollands Kroon. De online bijeenkomst start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Meld u aan via duurzaam@hollandskroon.nl en praat mee!

Bent u ondernemer? En wilt u weten wat de overstap naar groene warmte betekent voor uw bedrijf? Reserveer dan 8 februari in uw agenda. Om 19.30 uur gaan wij digitaal met u in gesprek. Meer informatie volgt via deze site.