HOLLANDS KROON - Een levendig en toekomstbestendig Middenmeer: met dit doel zijn wij samen met Wooncompagnie ruim tien jaar geleden de herstructurering van Middenmeer gestart. Diverse deelprojecten van de herstructurering zijn al gerealiseerd. Nu volgt de laatste fase en nadert de afronding.

Lang op gewacht

Vanwege de recessie in de woningmarkt heeft de uitvoering van de bouw van woningen op zich laten wachten. Wethouder Theo Groot is dan ook opgetogen dat de draad nu weer wordt opgepakt: "Ik ben zeer blij dat de plannen in Middenmeer nu kunnen worden afgerond en dat de lege plekken worden ingevuld. Dit is een goede ontwikkeling voor het dorp."

Start woningbouw

Inmiddels ligt er een ontwerp-bestemmingsplan ter inzage om de bouw van nieuwe woningen in Middenmeer-West mogelijk te maken. Hierin zijn de volgende locaties opgenomen:

  • Kanaalweg
  • Professor Lorentzstraat
  • Verlengde Breestraat/Doctor Lovinkstraat

Op deze locaties zijn de oude woningen al enige tijd geleden gesloopt. De bouw vindt gefaseerd plaats, te beginnen met de Professor Lorentzstraat.

Inloopavond dinsdag 25 april 19.00 uur

Op dinsdag 25 april is er een inloopavond van 19.00 tot 20.30 uur waarop u kennis kunt nemen van de plannen. De inloopavond wordt gehouden in de Meerbaak (Ontmoetingskerk) in Middenmeer aan de Prof. ter Veenweg 4.