ANNA PAULOWNA - Maakt u gebruik van Meedoen Hollands Kroon en heeft u nog budget over? Vergeet dit budget dan niet op te maken voor 1 januari 2023! Het budget van Meedoen Hollands Kroon kunt u alleen gebruiken in het jaar waarin u het heeft gekregen. Als u Meedoen in 2022 heeft aangevraagd en gekregen, dan moet u dit budget ook in 2022 opmaken. Het maakt niet uit in welke maand u het heeft gekregen.

Waarom is het belangrijk dat u uw budget opmaakt?

Als u budget overhoudt, kunt u dit niet ‘meenemen’ naar 2023. Dit betekent dat als u het budget niet opmaakt, het restant vervalt per 1 januari. Dat is natuurlijk zonde! Maak er dus nog snel gebruik van!

Als u iets besteld op de website van Meedoen, kunt u zien hoeveel budget u nog over heeft.

Meer informatie

Op meedoen.hollandskroon.nl vindt u meer informatie over Meedoen Hollands Kroon. Hier kunt u ook kijken waar u het budget voor kunt gebruiken.

Heeft u een laag inkomen en Doet u nog niet Mee?

Ook inwoners met weinig geld moeten kunnen deelnemen aan sportieve- en culturele activiteiten, jong en oud. Hiervoor is Meedoen Hollands Kroon bedacht. Met deze regeling kunnen ook inwoners van Hollands Kroon met minder geld deelnemen aan sportieve, culturele- en onderwijsactiviteiten.

Heeft u nog geen Meedoen, maar wel een laag inkomen? Kijk dan op onze pagina over Meedoen en op meedoen.hollandskroon.nl voor meer informatie, wat u er allemaal mee kunt doen en de voorwaarden. U kunt Meedoen aanvragen via het aanvraagformulier voor bijzondere bijstand. Hier vindt u ook alle voorwaarden.