SLOOTDORP - Vanaf maandag 21 november tot vrijdag 23 december 2022 én van 16 januari tot en met 10 februari 2023 werkt WaakSaam in opdracht van de provincie Noord-Holland aan de N240a Slootweg tussen De Haukes en Slootdorp. Om de verkeersveiligheid te vergroten worden er op dit deel grasbetontegels geplaatst.


Planning werkzaamheden

Om de grasbetontegels aan te kunnen brengen moeten de bermen worden gefreesd, een fundering aangebracht en de grasbetontegels worden geplaatst.

De werkzaamheden worden in twee delen uitgevoerd.

  • Deel 1 start op maandag 21 november 2022 en is op vrijdag 23 december 2022 gereed.
  • Deel 2 start op maandag 16 januari 2023 en is op vrijdag 10 februari 2023 gereed.

In de tussenliggende periode wordt de N240a Slootweg opengesteld voor al het verkeer.

* Alle genoemde data zijn onder voorbehoud van de weersomstandigheden. Bij winterse omstandigheden kan het zijn dat WaakZaam aanpassingen in de planning moeten doorvoeren.

Omleidingsroute doorgaand verkeer

Tijdens de perioden dat WaakSaam aan het werk is, is het deel van de N240a tussen De Haukes en Slootdorp afgesloten voor doorgaand verkeer. Doorgaand (vracht)autoverkeer maakt tijdens de werkzaamheden gebruik van de A7. Landbouwverkeer volgt de Den Oeverseweg en de Hippolytushoeverweg. Het (brom)fietsverkeer maakt gebruik de Nieuwesluizerweg, Molenweg en Amstelmeerweg.

Bereikbaarheid aanwonenden en bedrijven

De bedrijven en bewoners nabij het werkgebied blijven bereikbaar. WaakSaam brengt de grasbetontegels aan in drie fasen. Bestemmingsverkeer kan gebruik maken van het gedeelte van de N240a waar niet gewerkt wordt.

Heeft u vragen over dit bericht?

Bel gratis met het servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 0200600 of stuur een email naar servicepunt@noord-holland.nl