Geef je mening en maak kans op de nieuwste elektrische stadsfiets van Gazelle!

We fietsen veel en vaak, maar wat vinden we nou eigenlijk van het fietsen in Nederland? De Fietsersbond organiseert een onderzoek van unieke omvang in samenwerking met Gazelle. Alle 355 Nederlandse gemeenten strijden voor de titel: Fietsstad 2020. Naast de felbegeerde titel is het voor gemeenten de ideale manier om een goed beeld te krijgen van het fietsklimaat in hun gemeente. Help ons Nederland veilig en comfortabel te maken voor elke fietser. Vul de enquête in voor de gemeente(n) waar je vaak fietst; als inwoner, forens of bezoeker.

“Al 30.000 fietsers gingen je voor en hebben hun stem laten horen. Op deze manier krijgen we een goed beeld van hoe het fietsen in Nederlandse gemeenten wordt beleefd”, aldus Jaap Kamminga, hoofd beleid. “We zijn benieuwd naar jouw fietservaring! Met jouw mening lever je een bijdrage aan een leefbaar, gezond en actief Nederland!

”Iedereen die de enquête invult, maakt kans op de nieuwste elektrische stadsfiets van Gazelle: de CityGo C7 HMS. Je kunt de enquête invullen tot en met 31 oktober. Op 28 februari 2020 is de winnaar van de Fietsstadverkiezing bekend.