Wieringerdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen

Erica Kraan - Art in Tuitjenhorn

Bezoekadres:

Erica Kraan - Art

Oostwal 2
1747EZ Tuitjenhorn
06-12729948
info@ericakraan-art.com
http://www.ericakraan-art.com

Erica Kraan - Art

Ik ben Erica Kraan (1965) en ik woon, samen met mijn partner,  in de mooie, gezellige stad Schagen. Sinds eind 2012 ben ik gaan werken met klei en les gaan volgen in boetseren. 

Erica Kraan - Art ben ik officieel gestart per 1 juli 2016. Je kunt bij mij workshops en lessen boetseren volgen in het atelier aan de Langeloop 12Q te Schagen.

Het scheppen van een mooi of leuk beeld geeft mij veel voldoening. Vrouwelijk naakt heeft mijn voorkeur, graag werk ik met een model. Ook abstract ligt me meer en meer. Steeds ben ik op zoek naar een nieuwe uitdaging om mijn grenzen te verleggen en nieuwe technieken te leren. In 2014 maakte ik mijn eerste beeldje van was, welke is gegoten in brons. Inmiddels heb ik de smaak te pakken. Ook maak ik borstbeelden, ludieke uiltjes en andere figuren.

Sinds eind 2015 ben ik ook met schilderen begonnen, binnenkort zal ik mijn portfolio daarvan uitbreiden.

Ik ben actief op Facebook onder de naam Erica Kraan - Art. Ook hier kondig ik workshops en cursussen aan en laat ik vaak recent werk zien.

Ik waardeer het zeer als je reactie achter laat in mijn gastenboek of me een berichtje stuurt via de button "reageer". Onder exposities kun je zien waar mijn werk momenteel te bezichtigen is. Is er geen expositie dan staan de beelden in het atelier. Je kunt contact met mij opnemen om samen met mij mijn werk te zien.

Foto's van Erica Kraan - Art

Erica Kraan - Art image 1
Erica Kraan - Art image 2
Erica Kraan - Art image 3
Erica Kraan - Art image 4
Erica Kraan - Art image 5
Erica Kraan - Art image 6
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

6 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Erica Kraan - Art. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
Middenweg 453a
1704 BB Heerhugowaard


Sales:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen