Wieringerdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen
Licht bewolkt17.2 ℃

FOODNANNY in Hoorn nh

Bezoekadres:

FOODNANNY

Florijn 96
1628RN Hoorn nh
06-31043208
info@foodnanny.nl
http://www.foodnanny.nl
Over FOODNANNY

Mijn naam is Naomi ’t Hoen en ik ben FOODNANNY in april 2016 begonnen, waarmee ik begin september ook daadwerkelijk ben begonnen met het bereiden en bezorgen van maaltijden. FOODNANNY is voortgekomen uit een combinatie van wensen en verlangens. Ik help graag mensen, maak het hen graag naar de zin en ik vind het heerlijk om voor anderen te koken. Geen culinaire hoogstandjes, maar ‘comfortfood’ gemaakt van verse ingrediënten, met een pure smaak en met liefde bereidt.

Dagelijks maak ik de maaltijden vers klaar en bezorg ze bij u thuis of op het werk, iedere week staat er op de website weer een ander menu.

Naast het bereiden van maaltijden en lunches is mijn doel met FOODNANNY om anderen maatschappelijk te helpen. Graag zou ik, wanneer de tijd daar rijp voor is, mensen in dienst willen nemen die minder kans hebben op de arbeidsmarkt, zoals herintreders, ouderen, mensen zonder diploma maar wel een wil hebben om te werken. Dit om hen te helpen aan een baan, maar misschien ook zodat ze inkomen hebben om een studie te gaan doen om zelf verder te komen. Dit is voor nu nog toekomst muziek, maar wel een droom van mij!

Heeft u vragen, stuur me een mailtje, en hopelijk kom ik binnenkort bij u aan de deur met een heerlijke maaltijd.

Foto's van FOODNANNY

FOODNANNY image 1
FOODNANNY image 2
Beoordelingen

Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over FOODNANNY. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map