Wieringerdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen

Beemster Schagen VOF in Schagen

Bezoekadres:

Beemster Schagen VOF

Makado Centrum 5
1741JA Schagen
0224-213227
info@beemsterschagen.nl
https://www.beemsterschagen.nl

Beemster Schagen VOF

Al meer dan 60 jaar is de naam Beemster een begrip in de regio. Wat begon als Foto Kino Beemster is uitgegroeid tot het huidige Beemster, Imaging & Connectivity. Van oudsher was de fotografie een specialiteit van Foto Kino Beemster. Naast de fotografie, werd er al snel ook apparatuur verkocht om foto's te maken, maar ook apparatuur om te filmen. Noem het maar het analoge tijdperk. Vele reportage's volgde en menigeen in de regio kent wel iemand die zijn trouwreportage heeft laten maken door een van de Beemster's. Later kwam het magnetische tijdperk op gang, zodat we konden filmen met videomateriaal. Dat was ook de aanleiding voor het veranderen van de naam; Foto Video Beemster.

Telecombinatie

Beemster Schagen & Telecombinatie
Al meer dan 20 jaar houdt Beemster Schagen zich bezig met mobile telefonie. Wat eerst een bijzonderheid was, is uitgegroeid tot het meest innoverende product van de laatse decenia. Een absoluut "moste wanted". En dat is ook niet zo vreemd. Ons hele manier van doen is veranderd door de mobile telefoon. Wie had, laten we zeggen 10 jaar geleden gedacht dat we de smartphone straks gebruiken om te betalen in de supermarkt.

Imaging & Connectivity
Beemster Schagen begon als independent op de telecom markt. Later koos zij voor de partnerschap met Telecombinatie, om slagvaardig te zijn in de telecommarkt. Dit product, wat veel kennis en aandacht vergt van de medewerkers van Beemster Schagen, is al lang gemeen goed geworden voor ons. Het is vanzelf sprekend, dat u de volle aandacht krijgt van ons als u informatie wilt hebben over een abonnement, een pre-paid toestel, een breedband-abonnement of een accessoire voor uw telecom product. Dat is de reden waarom Beemster Schagen in zijn credo Imaging & Connectivity voert . Beemster Schagen & Telecombinatie; Altijd de beste telecombinatie

Foto's van Beemster Schagen VOF

Beemster Schagen VOF image 1
Beemster Schagen VOF image 2
Beemster Schagen VOF image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Beemster Schagen VOF. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
Middenweg 453a
1704 BB Heerhugowaard


Sales:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen