Onbewolkt18.2 ℃

Camping Land uit Zee in Wieringerwerf

Camping Land uit Zee

Rustig gelegen in een gezellig dorp waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. U kunt genieten van de natuur in de nabijgelegen bossen, het strand van de Noordzee en de oneindige kleurige bloemenvelden. In de omgeving zijn gezellige dorpjes en steden waar volop mogelijkheden zijn om te winkelen en te recreëren. Kortom onze camping is geschikt voor jong en oud!

De camping biedt plaats voor caravans, tenten en campers. Het schone en luxe sanitair is dichtbij. Verder kunt u verblijven in één van onze knusse huisjes maar wat dacht u van een verblijf in een tram, vliegtuig, treinwagon, bus of helicopter? Dat kan allemaal in ons unieke themapark. Deze bijzondere accommodaties zijn compleet ingericht en van alle gemakken voorzien en garanderen een bijzondere vakantie!

Deze camping wordt op dit moment gerealiseerd. De camping gaat op 1 juli 2017 open. Vandaar dat wij nog geen foto’s kunnen laten zien van bijvoorbeeld de binnenkant van de accommodaties. Zodra deze er zijn zullen wij ze plaatsen op de site. Op onze facebookpagina wordt veel verteld over de vorderingen en worden telkens foto’s geplaatst van de werkzaamheden. Neemt u gerust een kijkje op onze pagina om een indruk te krijgen. Ook op onderstaande foto's kunt u de voortgang van de aanleg volgen.

Foto's van Camping Land uit Zee

Camping Land uit Zee image 1
Camping Land uit Zee image 2

Zoek een bedrijf in Wieringen:

Adres
Oom Keesweg 12a
1771 ME  Wieringerwerf
Mobiel
06-53223265
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Camping Land uit Zee. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

ONZEPARTNERS
logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map