Wieringerdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen

Cafe de Knip in Oudkarspel

Bezoekadres:

Cafe de Knip

Dorpsstraat 1013
1724RC Oudkarspel
0226-320172
cafedeknip@quicknet.nl
http://www.cafedeknip.nl

Cafe de Knip

‘cafedeknip.nl’ waar wij u graag de sfeer laten proeven van ons gezellige café in Oudkarspel. Het gedeelte van Oudkarspel waar wij gevestigd zijn noemt men ‘De Luizeknip’. De historie van “De Luizeknip”omvat meerdere verhalen. Eén verhaal vertelt de geschiedenis dat er hier de minder gefortuneerde mensen woonde. Een ander verhaal vertelt dat er in vroeger dagen een herberg of pleisterplaats was waar een herbergierster de scepter zwaaide. Zij droeg de naam “Louise Knip”. Bij deze vrouw was iedereen, arm of rijk, welkom. U ziet de verbintenis al met haar naam. De naam “Luizeknip” is dan nu heel verklaarbaar en ligt in het mooiste stukje van Oudkarspel. Ook bij ons in het Café of op ons terras ontvangt een ieder een warm welkom.

Wij zijn Jeroen en Gudy Zegers en wij bedienen u graag in ons gezellige café of op ons mooie terras. Onze drijfveer is dat gastvrijheid, gezelligheid en kwaliteit voorop staan. Wij bieden u een gezellige bar met authentieke zitjes, biljarts en gezellige muziek. Het begrip “Bruine Kroeg” komt hier dan ook zeker tot zijn recht .

Daarom zijn wij dan ook heel trots dat wij zijn uitgeroepen tot winnaar van de GOUDEN TAPKNOP 2014 en ook 2015!!!Dat betekent dat wij ons ook dit jaar weer het Beste Café van Noord-Holland mogen noemen!!!! Landelijk hebben wij de 3e plaats gehaald en hebben hiervoor het Bronzen Vaatje in ontvangst mogen nemen.

Ook hebben wij een kleine kaart met uitsluitend huisgemaakte- en huisbereide producten. Denkt u eens aan een heerlijke Saté van de varkenshaas, een goddelijke biefstuk of onze overheerlijke Spareribs! Uiteraard huisgemarineerd. Tevens serveren wij heerlijke broodjes, uitsmijters, borrelgarnituur etc.. Iedere woensdag is het bij ons “Biefstukdag”. Wij serveren dan een biefstuk met brood mooi aangekleed met een huisgemaakte huzarensalade en wat groente- en fruitgarnering. Dit voor maar € 10,–!

Ons Café is erg geschikt voor borrels met groepen en partijen. Heeft u, uw familie of bedrijf iets te vieren of wilt u samenkomen in verband met een andere gebeurtenis dan kunt u altijd contact met ons opnemen om een vrijblijvende afspraak te maken. Wij verzorgen daarbij ook buffetten en overige catering (ook bij u thuis). Wij organiseren ook vaarevenementen. U wordt dan met uw gezelschap in een echte “Koolvlet” rondgevaren. Uiteraard met drankjes en proviand aan boord!!

De omgeving is ook prachtig om te bekijken vanaf de fiets, er lopen verschillende ANWB fietsroutes langs ‘Café de Knip’ waar u dan even kunt neerstrijken. Uiteraard bieden wij de service om uw fiets op te laden.

Graag tot ziens in Café de Knip in Oudkarspel!

Foto's van Cafe de Knip

Cafe de Knip image 1
Cafe de Knip image 2
Cafe de Knip image 3
Cafe de Knip image 4
Cafe de Knip image 5
Cafe de Knip image 6
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Cafe de Knip. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
Middenweg 453a
1704 BB Heerhugowaard


Sales:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen