Zeer lichte bewolking13.1 ℃

Café-Restaurant De Zingende Wielen in Den Oever

Bezoekadres:

Café-Restaurant De Zingende Wielen

Akkerweg 39
1779GJ Den Oever
0227-512030
info@zingendewielen.nl
http://www.zingendewielen.nl

De Zingende Wielen

Een bijzonder restaurant gelegen in een bijzonder stukje Noord-Holland. Bekend om zijn uitstekende vis - en vleesspecialiteiten. Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht over het voormalig eiland Wieringen, waarvan de meest waarschijnlijke verklaring voor naam is, dat deze afstamt van het Oudfriese woord "wir", wat hoogte betekent. Vast staat dat Wieringen rond de tiende eeuw bewoond was.

Tijdens de stormramp, onstreeks 1170 na Christus zijn grote delen van het eiland prijsgegeven aan zee. In 1925 werd Wieringen, tengevolge van de afsluiting van het Amsteldiep eiland af, waarna door de aanleg van de afsluitdijk het eiland met Friesland werd verbonden. Typisch voor Wieringen is het glooiende landschap en afwezigheid van sloten en vaarten welke zo kenmerkend zijn voor de rest van Noord - Holland.

U zult beslist geen spijt van Wieringen krijgen om het "eiland" wat beter te leren kennen! Gaarne zijn wij bereid om uw lunch, enz., zowel zakelijk als in familieverband op vakkundigewijze te verzorgen.

Graag tot ziens! Hans Ott en medewerkers

Foto's van Café-Restaurant De Zingende Wielen

Café-Restaurant De Zingende Wielen image 1
Café-Restaurant De Zingende Wielen image 2
Café-Restaurant De Zingende Wielen image 3
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Café-Restaurant De Zingende Wielen. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen

map