Wieringerdagblad.nl
|Nieuws | Sport | Evenementen

Boudesteijn Gas- Las en Veiligheid B.V. in Heerhugowaard

Bezoekadres:

Boudesteijn Gas- Las en Veiligheid B.V.

Marconistraat 30
1704RG Heerhugowaard
072-5744311
info@boudesteijnhandel.nl
http://www.boudesteijnhandel.nl

Boudesteijn Gas- Las en Veiligheid BV

is in 1988 in Heerhugowaard begonnen als Hoekloos depot onder de naam Boudesteijn handelsonderneming vof. Er werd toen aangestuurd vanuit het hoofdkantoor van Boudesteijn in Beverwijk.

In de loop der tijd werden de activiteiten uitgebreid met de verkoop van gereedschappen en een aantal PBM’s. Rond de eeuwwisseling was de onderneming inmiddels uitgegroeid tot een technische groothandel en kon op eigen benen staan. Wel werd de naam Boudesteijn aangehouden vanwege de bekendheid in de regio.

Deze verzelfstandiging had niet de uitwerking waarop men had gehoopt en er werd in 2003 een nieuwe samenwerking opgezet met het toenmalige Polichlo Holland BV uit Groningen, die de activiteiten overnam en de vof omzette in een BV. Vanaf die tijd worden onder de huidige naam Boudesteijn Gas- Las en Veiligheid BV de verkoopactiviteiten meer en meer geconcentreerd op werkkleding en persoonlijke beschermingmiddelen.

Maar naast de PBM’s blijft er een ruime keus in professioneel gereedschap, lasapparatuur en zijn we nog altijd Linde depot.
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Boudesteijn Gas- Las en Veiligheid B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo

CONTACT

Hoofdvestiging:
Middenweg 453a
1704 BB Heerhugowaard


Sales:
J. Duikerweg 15a
1703 DH Heerhugowaard

Social media
RSS Feed

Online dagbladen